X
EtusivuReseptitTäytetty pannukakkurulla

Täytetty pannukakkurulla

Jaa
0
Ei äänestetty
annosta
yli 60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
200 gCrème Bonjour Ruohosipulia
5 dlmaitoa
2 dlvehnäjauhoja
2 rklFlora Culinessea
1 tlsuolaa
0.5 tlvalkopippuria
6 kplkananmunaa
täyte:
200 gCrème Bonjour Ruohosipulia
300 gsavukalaa
6 rkltillisilppua
1 tlrouhittua mustapippuria
2 rklsitruunanmehua
Valmistusohje: 
Sekoita Crème Bonjour ja maito. Lisää jauhot, Flora Culinessea ja mausteet hyvin sekoittaen. Anna turvota 15-30 min. Sekoita kananmunat taikinaan ja kaada seos Culinesella voidellun leivinpaperin päälle uunipannuun. Paista uunissa 225 °C lämpötilassa 15-20 minuuttia. Kumoa levy leivinpaperille ja jäähdytä hetki.Täyte: Notkista Crème Bonjour ja levitä se jäähtyneelle pannukakkulevylle. Ripottele kuutioitu kala ja tillisilppu päälle ja pirskottele sitruunasta puristettu mehu aineiden päälle. Mausta rouhitulla mustapippurilla. Kääri täytetty levy tiiviiksi rullaksi leivinpaperia apuna käyttäen. Jäähdytä kylmäksi jääkaapissa. Viipaloi ja siirrä viipaleet uuninkestävälle tarjoiluvadille, lämmitä ja tarjoa.



keskitaso
Jaa
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista