Etusivu Artikkelit
18 tammikuu
1
lahja

Jäikö sinulta pisteitä, jotka haluaisit lahjoittaa toiselle käyttäjälle? Nyt lahjoittaminen on mahdollista!

15 tammikuu
4
pistekauppa

Nyt pääsee ostoksille pienilläkin pistemäärillä! Pistekauppaan tulee täydennystä maanantaina 18.1.2016. Kauppaan tulee tuotteita, joita on mahdollista saada jopa 1500 pisteellä.

4 tammikuu
11
piparitalo

Kiitos kaikille joulukalenterin tehtäviin osallistuneille! Herkullisia reseptejä ja kauniita kuvia tuli runsaasti. Nyt on aika palkita parhaimmat kuvat.

30 joulukuu
10
kreetta jarvenpaa

Ruokavalokuvaaja Kreetta Järvenpää on myös bloggaaja, taidemaalari ja keraamikko. Millaista on ruokakuvaajan arki ja mitä kaikkea ruoan kuvaaminen sisältää?

28 joulukuu
11
ilotulitus

Uuden vuoden vaihteessa on aina vaan jotain taianomaisuutta. Sitä miettii miten tämä kulunut vuosi on mennyt ja uudelle vuodelle toivotaan joko samaa hyvää tai jotain vielä parempaa tulevaksi.

28 joulukuu
14
ideakeittiö

Uusi vuosi puhaltaa mukanaan tuoreita tuulia. Ideakeittiö uudistuu muuttamalla muotoaan staattiseksi sivustoksi. Ideakeittiö on avoinna ja toimii kuten ennenkin, mutta pistepeli poistuu.

21 joulukuu
11
joulukinkku

Joulupöydän kunkun eli kinkun onnistumiseen vaikuttaa monta tekijää. Tunnelman on oltava oikea, kinkun tarina on hauska tuntea sekä tietysti suolauksen, kuorrutteen maun ja mehukkuuden on oltava kohdallaan.

15 joulukuu
15
meksikolainen ruoka

Meksikolaisessa joulupöydässä unohdetaan perinteiset laatikot ja pöytään katetaan salaatteja, pastaa ja mielin määrin suklaata. Tarjolle laitetaan monta eri ruokalajia, kuten paistia, kanaa, kalkkunaa ja rosollia.

11 joulukuu
9
Fredags Flaskan – Perjantaipullo

Perjantaipullo, miten valita hyvä viini, viini joka sopii illallisen kanssa hyvin yhteen tai mikä on hyvä seurusteluviini? Minun on aavistuksen vaikea uskoa, mutta päivän suositus on Merlot viini.

8 joulukuu
13
nuudeli

Marraskuun tehtäviin osallistuttiin ahkerasti ja tehtävien palkintojenjako on jälleen käsillä.

Sivut