Etusivu Artikkelit Vierasblogi Herkullinen arvonta ja ilmainen vinkki

Herkullinen arvonta ja ilmainen vinkki

Lipton blogi

On kahvi-ihmisiä ja teeihmisiä. Ja sitten on meitä sekakäyttäjiä. Minulle kahvi kuuluu aamurutiineihin. Tee taas liittyy nautiskeluun; rauhalliseen omaan aikaan, ystävyyteen, iltapäivähetkeen koulusta palanneen esikoisen kanssa.

Viime aikoina minusta on tullut entistä ahkerampi nautiskelija. Jäin kerralla koukkuun Liptonin syötävän hyviin teemakuihin, kun ystäväni tarjosi minulle ensimmäisen kupillisen Lemon Macaroon -pyramiditeetä.

Sen jälkeen halusin kokeilla niitä kaikkia. Strawberry Cupcake, Pear Chocolate, Blueberry Muffin. Oijoijoi mitä makuja. Totuuden nimissä tässä iässä ei enää joka kupposella voi haukata edellä mainittuja herkkuja. Kiitos Liptonille, että voin kuitenkin juoda ne hyvällä.

Olen jakanut teenautintoa myös eteenpäin. Tuollainen syötävän hyvä kokoelma on mukava pieni vieminen, kun menee ystävän luokse nauttimaan teetä ja sympatiaa. Saattaa olla, että lasten opettajatkin saavat meiltä jouluna teetä.
 

Teeinnostuksessani huomasin vedenkeittimen menneen ikävän tummaksi pohjastaan. Keitin pitäisikin puhdistaa säännöllisesti, mutta minä olen vähän laiska emäntä sellaiseen. Sain onneksi aivan lyömättömän vinkin vedenkeittimen puhdistukseen sitruunan avulla. Tehkääpä tämä perässä, niin voitte peilata vedenkeittimen pohjasta.

Osta sitruuna. Pese se ja pilko kuorineen lohkoiksi. Laita vedenkeittimeen sitruunalohkot ja vettä melkein täyteen. Kiehauta vesi ja sitruunat ja jätä vesi sitruunoineen keittimeen tunniksi tai pariksi. Kaada sitten sitruunavesi pois ja keitä vielä puhdas vesi keittimessä. Todella helppoa ja tehokasta. Keitin on kuin uusi.
 

Alkuperäinen artikkeli julkaistu Nainen Talossa -blogilla. Alkuperäisen blogin ja kilpailun löydät täältä.

Haluaisitko julkaista myös omia blogiartikkelejasi Ideakeittiön vierasblogilla? Ota rohkeasti meihin yhteyttä sähköpostitse ideakokki@ideakeittio.fi ja keskustellaan tarkemmin yhteistyömahdollisuuksista. Julkaistun "Vierasblogin" kirjoittaja palkitaan 1200 Ideakeittöpisteellä.

7 kommentit

Käyttäjän Riitta-Ahkku kuva

Riitta-Ahkku

Ke, 2014-11-19 21:14
Mainio vinkki vedenkeittimen puhdistamiseen ekologisesti. KIITOS!
Käyttäjän Raspberry kuva

Raspberry

La, 2014-11-29 13:52
Sitruuna ostoslistalle.
Käyttäjän Jake kuva

Jake

Ma, 2015-02-23 11:45
Erilaisia teelaatuja kokeillen vaihtelevasti. Enempikahvi maistuu, mutta iltatee menee voileipien kanssa. Onneksi on valikoimaa riittävästi. Laiskuuttani käytän vain pussiteetä.
Käyttäjän satsuma kuva

satsuma

Ti, 2015-02-24 08:16
Hyvä vinkki vedenkeittimen puhdistukseen.
Käyttäjän Raspberry kuva

Raspberry

Ti, 2015-02-24 10:30
Parempi myöhään kuin ei milloinkaan: Puhdistin vedenkeittimen sitruunalla eilen.
Käyttäjän Raspberry kuva

Raspberry

Pe, 2015-03-13 12:08
Nuo Lipton-teet varmaan maistuvat moninverroin paremmalta kuin meidän kaappissa eilen illalla ainoa jäljellä: joku venäläinen, mauton, tee. Lentää juuri kohta kaaressa roskiin. Ostoslistalla Earl Grey! Se on niin parasta!
Käyttäjän VilmaJane kuva

VilmaJane

Ti, 2016-01-05 21:01
Nyt tekee mieli teetä :D