Etusivu Artikkelit Vinkit testit Knorr uutuudet kylmähyllystä – maukkaita keittoja korkealaatuisista raaka-aineista

Knorr uutuudet kylmähyllystä – maukkaita keittoja korkealaatuisista raaka-aineista

Knorr uutuuskeitot
Kauppojen kylmähyllyille saapuneet uudet Knorr keitot ovat helppoja ja nopeita herkkuja. Matka purkista pöytään kestää vain muutaman minuutin - lopputuloksena on parhaista raaka-aineista tehty ruokaisa ateria.
 
Viileästä myytävät uudet Knorr keitot hurmaavat ruoanlaittajat paitsi helppoudellaan myös ensiluokkaisilla raaka-aineillaan. Täyteläiset keitot maistuvat kuin kotona tehdyiltä, eikä niiden valmistukseen ole käytetty lisäaineita tai aromivahventeita. Uusien keittojen makuvalikoima on laaja: valita voi niin tomaatti-, sieni- kuin gulassikeiton tai itämaisiin tunnelmiin vievän thaikeiton.
 
Knorr uutuuskeitoissa maistuvat aidot maut. Tomaattikeitossa maistuvat yrtit, sopivasti tuliseen thaikeittoon potkua tuovat kookos, sitruunaruoho ja lime. Sienikeitto saa hienostuneen maun valkoviinistä ja klassinen gulassikeitto maustetaan kuminalla
Uutuuskeitot ovat helppoja ja nopeita: lämmittäminen kestää vain muutaman minuutin ja valmistus onnistuu sekä kattilalla liedellä että mikrossa. Lautastakaan ei välttämättä tarvita, sillä keiton pystyy lämmittämään mikrossa omassa purkissaan. 450 millilitran pakkauskoko vie isommankin nälän. Koko purkkia ei kuitenkaan tarvitse lämmittää yhdellä kertaa, sillä tuote säilyy avattuna jääkaapissa kahden vuorokauden ajan.
 
Knorr uutuuskeitot sopivat erinomaisesti myös illallisten alkupalaksi. Viimeistellyn lopputuloksen saa, kun keiton päälle ripottelee tuoreita yrttejä ja leipäkrutonkeja.
 
Katso video Knorr uutuuskeitoista ja niiden käytöstä.

8 kommentit

Käyttäjän Riitta-Ahkku kuva

Riitta-Ahkku

Ma, 2014-11-10 09:46
Tämäpä mainio uutuus ja ehdottomasti kokeiltava tuote. Toivotaan,että makukin yllättää,ennakko asenne on voimakas,kaikkea valmista kohtaan. Knorr on vanha tuote ja usein tuotteet kuten pussikeitot ja lihaliemikuutiot ovat olleet liian suolaisia,katsotaan kuinka käy nyt.
Käyttäjän Riitta-Ahkku kuva

Riitta-Ahkku

Ti, 2014-11-11 11:24
Maistettu on gulassia ja thai. Gulassi vei voiton ylivoimaisesti meidän perheraadilta. Täyteläinen,suorastaan huippu hyvää. Thai oli liian tulinen alkukeitoksi,voisi toimia pääruokana erilailla,täytyy kokeilla uudestaan ja tietenkin myös nuo loput.
Käyttäjän Ideakeittiö kuva

Ideakeittiö

Ke, 2014-11-12 10:20
Hienoa, että uudet keitot ovat maistuneet. Keittojen tarkat tuotetiedot löytyvät osoitteesta www.knorr.fi Lisäsimme myös artikkelin alkuun linkin, joka johtaa suoraa keittojen verkkosivuille.
Käyttäjän Ideakeittiö kuva

Ideakeittiö

Ma, 2014-12-15 14:53
Hei! Lempikeitto -tehtävä on nyt päättynyt ja arvonta on suoritettu. Voittajalle on ilmoitettu voitosta henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille osallistuneille ja Hyvää Joulua!
Käyttäjän Jake kuva

Jake

Ma, 2015-02-16 03:36
Gulassi maistui parhaiten. En löytänyt minäkään lihan alkuperämaata. Olisihan se hyvä tietää.
Käyttäjän satsuma kuva

satsuma

Ti, 2015-02-24 08:21
Maistoin vain Thai-keittoa.
Käyttäjän Api kuva

Api

La, 2015-05-02 22:46
Thaikeitosta tykkäsin minäkin.
Käyttäjän Jake kuva

Jake

To, 2016-01-07 02:25
Myös tomaattikeitto oli yllättävän maukas.