Etusivu Artikkelit Vinkit testit Knorr viileästä myytävät kastikkeet tuovat makua ruoanlaittoon

Knorr viileästä myytävät kastikkeet tuovat makua ruoanlaittoon

Knorr viileästä myytävät kastikkeet

Tiesitkö, että Knorr valmistaa myös viileästä myytäviä herkullisia kastikkeita? Ammattikokkien suunnittelemat kastikkeet ovat helppoja ja nopeita, sillä ne valmistuvat parissa minuutissa joko mikrossa tai kattilassa.

Kastikkeiden valmistaminen saattaa jäädä arkena monelta kotikeittiössä kokkaavalta väliin, sillä niiden tekeminen mielletään usein vaikeaksi ja aikaa vieväksi. Kastikkeet tuovat kuitenkin herkullista lisämakua lähes kaikkiin ruokiin, joten kannattaa rohkeasti suosia niiden tekemistä myös arkisessa ruoanlaitossa.

 

Knorr kastikkeissa paljon makuvaihtoehtoja

Mikäli kastikkeen tekemiseen alusta asti ei ole aikaa, niin kannattaa kokeilla Knorr viileästä myytäviä kastikkeita. Niiden kirjo on laaja: valita voi joko Bearnaisekastikkeen, perinteisen Ruskean kastikkeen, Pihvikastikkeen tai klassisen Kermakastikkeen.

 

Knorr käyttövalmiit kastikkeet ovat ammattikokkien suunnittelemia, ja sen tunnistaa kastikkeiden herkullisesta mausta. Kastikkeet sopivat erinomaisesti niin liha-, kala- kuin kasvisruokien kaveriksi ja erilaisten pastaruokien kanssa nautittavaksi. Kokeile Bearnaisekastiketta vaikka pihvin tai kalan kanssa, Kermakastike puolestaan täydentää erinomaisesti lihapulla-annoksen tai kanafileen. Pihvikastikkeen täyteläiset maut syntyvät kermasta, punaviinistä, brandysta ja portviinistä, joten kastike on omiaan pihvien ja paistien kanssa tarjoiltuna. Perinteinen Ruskeakastike viimeistelee aterian kuin aterian ja sopii hyvin vaikka jauheliharuokien kanssa.

Minuutissa mikrosta pöytään

Knorr viileästä myytävien kastikkeiden valmistus on helppoa ja nopeaa. Kastikkeen voi hyvin lämmittää mikrossa omassa pakkauksessaan, mutta ensin pitää poistaa kansi ja alumiinifolio. Kastike valmistuu jopa minuutissa mikron tehosta riippuen. Kuumennus onnistuu kätevästi myös kattilassa, jolloin kastiketta kannattaa sekoittaa koko ajan ja pitää huolta siitä, ettei kastike kiehu. Lämmittämisen jälkeen kastikkeet ovat valmiita nautittavaksi.

 

Yhdestä pakkauksesta riittää neljään annokseen. Pakkaus säilyy kuitenkin avattuna jääkaapissa viiden vuorokauden ajan. Saman purkin sisältöä voi siis halutessaan hyödyntää myös useammalla aterialla.

 

Ideakeittiössä on käynnissä tehtävä, jossa käyttäjät pääsevät jakamaan reseptinsä, jonka kanssa on tarjottu Knorr viileästä myytävää kastiketta. Osallistu tehtävään ja saat tilillesi 600 pistettä. Tehtävä on käynnissä 12.4. asti.

11 kommentit

Käyttäjän Desi kuva

Desi

Ma, 2015-03-30 10:02
Lukemisen arvoinen artikkeli jos aikoo ostaa Knorr-kastiketta.
Käyttäjän satsuma kuva

satsuma

Ma, 2015-03-30 10:13
Näistä löytyy kyllä jokin kokeiltavaksi.
Käyttäjän Raspberry kuva

Raspberry

Ma, 2015-03-30 11:12
Ostaisiko steak saucen? That´s the question.
Käyttäjän Justiina kuva

Justiina

Ma, 2015-03-30 11:50
Näppärästihän näistä kastikkeen saa, jos ei ole aikaa tai taitoa itse tehdä kastiketta.
Käyttäjän VilmaJane kuva

VilmaJane

Ma, 2015-03-30 15:14
Ei ole näkynyt meidän kaupoissa, tai sitten en vain ole osannut etsiä.
Käyttäjän Jake kuva

Jake

Ti, 2015-03-31 04:07
Bearnaisekastike taitaa olla vaikein valmistettava. Mukavaa, että saa valmiina.
Käyttäjän Desi kuva

Desi

Ti, 2015-03-31 11:30
Kiitos IdaK! Steak- ja Bearnaise-kastikkeet tulevat meille kokeiluun suosituksestasi.
Käyttäjän Raspberry kuva

Raspberry

Ke, 2015-04-01 13:34
Hyvä että kastikepurkin kyljessä lukee voimakkaasti suolattu. Sitä se on.
Käyttäjän Raspberry kuva

Raspberry

Ke, 2015-04-01 13:48
Näin on, IdaK. Ei syöty pelkkää kastiketta;) johon lisäsin kermaakin. Eilen aviomerkkari etsi suolasirotinta lisätäkseen suolaa ruokaan. Tänään hän ei pyytänyt lissä suolaa pihvikastikkeelle. Tiedostan että käytämme likkaa suolaa. Joten olen yrittänyt vähentää suolan käyttöä. Pidän siis hyvänä että tuotteissa lukee voimakkaasti suolattu. Tänään tiesin sen mukaan säätää suolan lisäystä itse pihville.
Käyttäjän Tumppi kuva

Tumppi

Ti, 2015-04-14 10:14
On aika kalliita kastikkeita, taidan tehdä pussijauheesta.
Käyttäjän Pirttihirmu kuva

Pirttihirmu

Pe, 2015-05-08 17:22
Ruskeaa kastiketta käytin ja ihan hyvää oli!