Etusivu Ideafoorumi Ideatori Anjovis vai ravintolafilee?
Anonyymi
To, 2015-02-26 06:58

Anjovis vai ravintolafilee?

Ostatko aina "oikeata" anjovista vai vähän edullisempia Janssonin- tai ravintolafileitä? Itse kelpuutan suosin anjovista, vaikka kyllä muutkin hyvin maistuvat.

3 kommentit

Käyttäjän SMEL kuva

SMEL

Ma, 2015-03-16 14:15
Eikä ketään anjoviksen ystävää? Minulla tulee usein himo anjovisvoileipiin ja aika ajoin laitan sitä pitsaan.
Käyttäjän Desi kuva

Desi

Ma, 2015-03-16 15:05
Anjovis. Anjoviksessa on kuitenkin niin voimakas maku että avattu purkki tahtoo meillä vanhentua kun otamme vain muutaman fileen kananmunavoikalle, tai caesarkastikkeeseen.
Käyttäjän korppikotka kuva

korppikotka

Ma, 2016-01-25 16:09
Anjovis.