Etusivu Ideafoorumi Ideatori Grilliin laitettavan makkaran viilloista
Anonyymi
To, 2015-04-16 14:08

Grilliin laitettavan makkaran viilloista

Oululainen ruokaguru Janne Pekkala, joka näinä päivinä täyttää 50 vuotta, oli lehden syntymäpäivähaastattelussa puhunut, että grillimakkaran viillot huonontavat makkaran makua pahasti. Makkaran mehukkuus haihtuu viiltojen kautta. Parempi olisi makkara sellaisenaan grillata, niin maku olisi loistava, sanoo Pekkala. MITÄ SINÄ TÄSTÄ AJATTELET?

5 kommentit

Käyttäjän Riitta-Ahkku kuva

Riitta-Ahkku

To, 2015-04-16 15:24
Olen eri mieltä tässä ruokagurun kanssa. Minusta näihin ns.grillimakkaroihin,jotka ovat varsin rasvaisia kuuluu viillot,että edes osa rasvasta valuu ulos. Lihaisat makkarat grillaan ilman viiltoja. Tämäkin on varmaan makuasia ja tapoja yhtä monta kuin on syöjiäkin.
Käyttäjän Leenis kuva

Leenis

To, 2015-04-16 17:06
Teen aina viillot. Olen aina kuvitellut että siten se makkara lämpiää paremmin sisältä :)
Käyttäjän Jake kuva

Jake

Pe, 2015-04-17 03:29
En viiltele. Samoilla linjoilla ruokagurun kanssa.
Käyttäjän Justiina kuva

Justiina

Pe, 2015-04-17 07:19
Viiltelen, minun makkarasta joutaa ylimääräistä rasvaa haihtuakin pois.
Käyttäjän satsuma kuva

satsuma

Pe, 2015-04-17 08:06
Jostain syystä olen aina tehnyt viillot. Makkaranmyyntikojuissakin makkarat taitaa olla ilman viiltoja.