Etusivu Ideafoorumi Ideatori Käytätkö pakastesipulikuutioita ruoanlaitossa?
Anonyymi
Su, 2015-01-25 23:15

Käytätkö pakastesipulikuutioita ruoanlaitossa?

Paloitteletko itse vai säästätkö kyyneleesi ja nappaat pakkasesta kaupan pakastesipulit?

10 kommentit

Käyttäjän Riitta-Ahkku kuva

Riitta-Ahkku

Su, 2015-01-25 23:17
En osta, tykkään silputa sipulia, se on mukavaa hommaa ja olen aina ylpeä, kun saan oikein pientä silppua. Työaikana käytimme pakastesipulikuutioita ja sehän nopeutti ruuanvalmistusta kovasti.
Käyttäjän Frostmori kuva

Frostmori

Ma, 2015-01-26 03:20
Mulla on niin herkät silmät, että toisinaan tyydyn valmiisiin kuutioihin. Puolisolta onneksi luonnistuu helpommin tuo sipuleiden pilkkominen.
Käyttäjän satsuma kuva

satsuma

Ma, 2015-01-26 04:58
Itse kuorin ja pilkon sipulit
Käyttäjän Indiska kuva

Indiska

Ma, 2015-01-26 07:08
Olen joskus käyttänyt. Riippuu tilanteesta.
Käyttäjän SMEL kuva

SMEL

Ma, 2015-01-26 08:26
En ole kokeillut, kuvittelen että niiden maku miedontuu, jos pakastaa. Itse haluan pilkkoa.
Käyttäjän Jake kuva

Jake

Ti, 2015-01-27 03:41
En ole koskaan käyttänyt. Ei ole edes tullut mieleenkään. Nopea on itse pilkkoa terävällä veitsellä.
Käyttäjän thesihu kuva

thesihu

Ti, 2015-01-27 14:50
Pilkon itse
Käyttäjän janzukka kuva

janzukka

Ti, 2015-01-27 14:50
En käytä koskaan. Sipulin pilkkuminen on aika pieni ja nopea osa ruuanlaittoa.
Käyttäjän Raspberry kuva

Raspberry

Pe, 2015-01-30 16:42
Joskus. En pilkkomisen välttämiseksi, vaan hätävarana silloin kun kaupasta löytyy vain pehmenneitä löllösipuleita.
Käyttäjän Raspberry kuva

Raspberry

La, 2015-01-31 11:07
EI OLEKAAN! Mutta joskus hätä ei lue lakia. Käytän pakastesipulia vain äärimmäiseen tarpeeseen...