Etusivu Ideafoorumi Ideatori Käytätkö suklaata ruokiin?
Anonyymi
Ma, 2014-12-01 09:07

Käytätkö suklaata ruokiin?

Moni varmaan käyttää suklaata leivontaan, mutta käytättekö suklaata ruoanlaittoon? Olen laittanut pari kertaa meksikolaistyyppiseen jauhelihakastikkeeseen tummaa suklaata ja nyt kiinnostaisi kokeilla sitä katkarapukasariin (ohje hukassa, täytyy aloittaa suuretsinnät).

7 kommentit

Käyttäjän Jomppa43 kuva

Jomppa43

Ma, 2014-12-01 10:02
En käytä muuta kuin täytekakkuun joskus.
Käyttäjän Justiina kuva

Justiina

Ma, 2014-12-01 10:03
Ei ole tullut kokeiltua.
Käyttäjän Riitta-Ahkku kuva

Riitta-Ahkku

Ma, 2014-12-01 11:24
Kyllä olen käyttänyt ja suosikiksi on tullut poronfileelle suunnittelemani punkkusuklaakastike,johon käytän 70% tummaa suklaata. Jänispaistiinkin olen kokeillut,mut se ei ihan ole vielä löytänyt täyttymystään,vaatii vielä kehittelyä.
Käyttäjän satsuma kuva

satsuma

Ma, 2014-12-01 12:18
Leivonnassa olen käyttänyt, olisi kyllä mielenkiintoista kokeilla ruuanlaitossa.
Käyttäjän Riitta-Ahkku kuva

Riitta-Ahkku

Ma, 2014-12-01 19:55
Tumma suklaa (70-80%) sopii tosi hyvin kastikkeisiin,patoihin ja wokkiin. Rohkeasti vaan kokeilemaan!
Käyttäjän Raspberry kuva

Raspberry

To, 2014-12-04 10:40
Jälkiruoissa.
Käyttäjän VilmaJane kuva

VilmaJane

Ma, 2015-07-13 23:16
Jos sattuu jämäpaketti löytymään, niin miksei.