Etusivu Ideafoorumi Ideatori Keitetyn kananmunan kovuus?
Anonyymi
Ma, 2015-02-16 21:51

Keitetyn kananmunan kovuus?

Monenko minuutin munista pidät? Itse pidän eniten munista, joissa valkuainen on kokonaan kiinteä ja keltuainen puoliksi löysä.

5 kommentit

Käyttäjän Tomi kuva

Tomi

Ti, 2015-02-17 20:48
Semmonen keskeltä pehmeä keltuainen on hyvä
Käyttäjän Kotikokki kuva

Kotikokki

Ti, 2015-02-17 22:24
Minun kananmunani saavat olla mahdollisimman kypsiä, aivan kovia. Silloin näyttävät usein rumilta tumman keltuaisen reunuksen takia, mutta kaikki vähänkin raaka ällöttää ja jää syömättä
Käyttäjän Makunystyrä kuva

Makunystyrä

Ke, 2015-02-18 14:46
7 min on hyvä =)
Käyttäjän Henna73 kuva

Henna73

Su, 2015-07-12 13:14
Olen opetellut nyt tekemään uppomunia ja niissä saan unelmarakenteen aikaseksi
Käyttäjän Zara kuva

Zara

Ke, 2015-07-15 09:42
10 minuuttia