Etusivu Ideafoorumi Ideatori Laitatko etikkaa ruokiin?
Anonyymi
Ke, 2015-04-08 08:10

Laitatko etikkaa ruokiin?

Caramel tuossa eilen ihmetteli lihakeittoni reseptiä kun siinä oli väkiviinaetikkaa. Laitan usein keittoihin ja kastikkeisiin jotakin etikkaa, korostaa juuresten ja kasvisten makua, poistaa mahdollista rasvan makua jne. Samoin laitan usein ripauksen sokeria makuja esiin tuomaan. Mitenkäs muut, minne käytätte etikkaa?

6 kommentit

Käyttäjän Justiina kuva

Justiina

Ke, 2015-04-08 11:26
Väkiviinaetikkaa en ole koskaan laittanut, balsamietikkaa kylläkin. Sokeria yleensä ripsautan hieman tomaattipohjaisiin kastikkeisiin.
Käyttäjän satsuma kuva

satsuma

Ke, 2015-04-08 13:45
Salaatteihin käytän etikkaa, en juuri lämpimiin ruokiin.
Käyttäjän Satu Lampinen kuva

Satu Lampinen

To, 2015-05-07 05:51
en
Käyttäjän Indiska kuva

Indiska

Pe, 2015-05-08 08:03
Joskus käytän, riippuu mitä teen.
Käyttäjän Jake kuva

Jake

Pe, 2015-05-08 10:27
Salaatinkastikkeissa vain käytän.
Käyttäjän Zara kuva

Zara

Pe, 2015-11-20 07:22
En ole käyttänyt