Etusivu Ideafoorumi Ideatori Oletko tyytyväinen?
Anonyymi
Ti, 2015-12-29 15:57

Oletko tyytyväinen?

Olen hyvinkin! Vaikka kiire oli kova pisteitä tuhlaamaan, sain kuitenkin tilattua laadukkaita tavaroita, joihin ei olisi ollut muuten varaa. Onhan tässä vielä aikaa ottaa vaikkapa loppukiri :DDD

3 kommentit

Käyttäjän SMEL kuva

SMEL

Ke, 2015-12-30 08:48
Minä en ole tyytyväinen, en ollut paikalla oikeaan aikaan. Otin nyt varuiksi tarpeettoman kassin ettei mene koko pistepotti hukkaan, uusia tuotteitahan ei ehkä tule ennenkuin tuo kauppa on tyhjennetty (?)
Käyttäjän Riitta-Ahkku kuva

Riitta-Ahkku

Ke, 2015-12-30 19:47
Tyytyväinen toki olen saaliini tavaroihin. Olen kerännyt pisteitä paljon, saanut itselleni ja lapsilleni huikeita laatutavaroita ja nytkin vielä lopuilla tilasin jo ensi jouluksi pari joululahjaa. Olihan tää koko juttu aika ainutlaatuinen, ei toista tällaista ruokafoorumia ole ollut ja tuskin tuleekaan.
Käyttäjän Pirttihirmu kuva

Pirttihirmu

To, 2015-12-31 00:12
Olen erittäin tyytyväinen. Pientuloisena joutuu aina hankkimaan kaiken mahdollisimman halvalla ja laadusta ei ole ollut varaa maksaa. On ollut todella hienoa saada täältä nimenomaan niitä laadukkaita, hyviä ja pitkäikäisiä tuotteita. Arvostan kaikkia saamiani tuotteita ja olen niistä kiitollinen. Kaikki tulivat myös todellakin tarpeeseen.