Etusivu Ideafoorumi Ideatori Reseptin hyväksynnän kriteerit?!?!?
Anonyymi
Ke, 2015-08-12 17:11

Reseptin hyväksynnän kriteerit?!?!?

Otin asian nyt esille, kun olen asianomainen ja siksi haluan tähän Ideakeittiöltä vastauksen kaikkien tiedoksi. Miksi reseptin hyväksyntä on näin ailahtelevaista ja heittelehtivää? Joskus hyväksytään hyvin yksinkertainen resepti kuten omani juurikin tänään ja joskus huomattavasti monimutkaisempi ei saa hyväksymistä vaan hylätään. Oma ns.reseptini oli Hillojen pakastaminen, joka on nyt aiheuttanut pahaa mieltä monessa käyttäjässä. Laitoin sen aivan tarkoituksella, josko menis läpi ja sehän meni. Aina ei ole mennyt vaikka on ollut mielestäni ihan oikea resepti. Miksi kriteerit ovat näin löyhät ja hyväksyjästä kiinni? Voisko saada selkeät ohjeet millainen reseptin pitää olla, jotta se menee läpi? Jäämme odottamaan ohjeita ja kriteereitä, jottei kellekään enää tule paha mieli hylsystä tai hyvä mieli "epäoikeudenmukaisesta onnistumisesta" Ystävällisesti Riitta-Ahkku

6 kommentit

Käyttäjän Riitta-Ahkku kuva

Riitta-Ahkku

Ke, 2015-08-12 18:51
Nyt odotamme IKlta selkeitä sääntöjä ja ne kaikille tiedoksi vaikkapa tuonne artikkelit osastolle.
Käyttäjän SMEL kuva

SMEL

To, 2015-08-13 09:54
Yksi mitä myös ihmettelen, ovat nuo juoma ohjeet... Ja joskus pännii kun sama henkilö julkaisee jo tusinannen pitsaohjeen, tulee minullakin joka kerta jotenkin erilainen pitsa mutta en kehtaa tänne laittaa... No ei ole minulta pois vaikka niin tekeekin, mutta ihmetyttää.
Käyttäjän Desi kuva

Desi

To, 2015-08-13 14:36
Tuleeko päivässä mielestänne liikaa reseptejä käyttäjiltä? Eikö ole OK että helpotkin hyväksytään jos päivässä rullaa kehiin alle 10 uutta reseptiä? Toisaalta Ideakeittiön yhtenä "otsikkona" on: "Onko sinulla parempi resepti?", ja sitä miettimällä, tänne voisi olla haastava kirjoittaa ensimmäistäkään reseptiä?
Käyttäjän Ideakeittiö kuva

Ideakeittiö

To, 2015-08-13 15:00
Kiitos hyvistä kommenteista. Ideakeittiö pyrkii yhtenäiseen linjaan, joka saattaa joskus inhimillisistä syistä rakoilla. Pahoittelemme tätä ja toivomme että lähetätte mieltä askarruttavat kysymykset sähköpostiimme, niin voimme perustella hylkäämisen syyt. Hyväksymme reseptit, joissa valmistetaan ruokaa. Esimerkiksi pelkkä vihannesten pilkkominen ei riitä salaatiksi, vaan raaka-aineita kannattaa käyttää monipuolisesti ja salaatinkastike on hyvä lisä. Pelkkä ruoan lämmittäminen ei riitä, vaan reseptissä on oltava valmistusohjeet. Säilöntätehtävän takia on poikkeuksena hyväksytty kaikenlaiset säilöntäreseptit, vaikka ne ovatkin olleet yksinkertaisia. Tämä sen takia, että saimme kaikki tehtävään osallistuneet hyväksyttyä. Reseptien olisi tarkoitus tuoda käyttäjille uusia ideoita ja lisäarvoa. Pyrimme pitämään linjan jatkossa yhtenäisenä. Ideakeittiö toivottaa hyviä kokkailuhetkiä kaikille!
Käyttäjän Riitta-Ahkku kuva

Riitta-Ahkku

To, 2015-08-13 17:53
Kiitos IK vastauksesta :)
Käyttäjän Desi kuva

Desi

Pe, 2015-08-14 08:14
Kiitos asiallisesta vastauksesta, Ideakeittiön väki.