Suklaa on ehkä suosituin jälkiruokaraaka-aine. Helppo suklaavaahto sopii hienosti suklaanystävän arkisemmaksi jälkiruoaksi.
Täyteläinen kinkkukiusaus valmistuu alle tunnissa. Kiusaus saa makua Flora Ruoka Pekoni & Sipulista.
Ideakeittiön tuunaus- ja tarjoiluehdotus Knorr viileästä myytävälle Tomaattikeitolle.
Yrttilevitteellä täytetty broilerin rintafilee sopii erinomaisesti juhlaan ja arkeen. Fileen täyttämisellä takaat mehevän lopputuloksen.
Perinteistä suomalaista jouluruokaa jo keskiajalta asti. Eli lanttulaatikko on perinteisistä joululaatikoista vanhin.
Suomalaiseksi juhlaruoaksi 1800-luvun lopulla yleistynyt porkkanalaatikko Ideakeittiön tapaan.
Karjanlanpaisti on todellinen perinneruoka. Tässä kuitenkin Ideakeittiön ajatus uudistetusta, modernista karjalanpaistista!
Knorrin uudessa, viileästä myytävässä sienikeittossa on paljon erilaisia sieniä! Valkoviinillä maustettu mieto, kermainen sienikeitto, jossa herkkusienen, voitatin, kantarellin, herkkutatin ja ruskotatin paloja saa tässä reseptissä lisämakua pekonista.
Hernekeitto on ikisuosikki ja torstain lempiruoka! Hernekeiton valmistaminen alusta asti on aikaa vievää puuhaa, mutta se on kaiken vaivan arvoista. Täyteläisyyttä keittoon saat lisäämällä keiton joukkoon Crème Bonjourin mustapippurilla maustetttua ruokakermaa.
Herkulliset kasvispihvit valmistetaan sesongin parhaista raaka-aineista. Täyteläisyyttä pihvien rakenteeseen saa Crème Bonjourin ruokakermalla, joka on maustettu yrteillä.
Hyvän madekeiton perustana on mateen ruodoista keitetty liemi. Pehmeärakenteista madetta on syytä käsitellä varovaisesti. Keittoa varten made nyljetään eli sen nahka poistetaan ja sisältä otetaan talteen mäti ja maksa. Nylkemisen jälkeen mateesta irrotetaan fileet.
Kinkkua ja muita jouluruokia saattaa jäädä joulun jälkeen yli. Tässä yksi Ideakeittiön ajatus kinkun ja kalkkunan hyödyntämisestä joulun jälkeiseen kevyempään ruokaan.
Herkkulinen ja kepeä keitto talven piristäjäksi tai Joulun odotukseen.
Taikinoitu filee on klassinen juhlaruoka, jonka esikuvana toimii Beef Wellington. Taikina fileen ympärillä takaa lihan mehukkuuden.
Ohje kotona tehdyn makkaran valmistamiseen. Tällä kertaa lihamylly ei ole pakollinen varuste.
Paahdettu possunkylki on hieno ja edullinen raaka-aine. Pitkä kypsentäminen miedossa lämmössä on avain mehukkaaseen ja mureaan lopputulokseen.
Joulun odotuksen tunnelmaan sopivat kepeät leivonnaiset.
Perinteinen paisti, joka sopii juhlapöytään esimerkiksi Itsenäisyyspäivänä.
Herkullinen lohiresepti, jossa lohta ei tarvitse paistaa. Huoneenlämpöisenä tarjottava lohi sopii hyvin yhteen esimerkiksi kukkakaalicurryn kanssa.
Hirvipaisti on loistava ruoka niin syksyn arkeen kuin juhlaankin. Riistaruokien lisukkeeksi sopii mainiosti erilaisia metsän makuja kuten katajanmarjat, puolukat, karpalot sekä sienet. Kannattaa kuitenkin käyttää muita raaka-aineita maltillisesti, jotta riistan maku
Graavilohi on klassikkoruoka, tässä reseptissä lohi graavataan sinappimarinadissa, klassikko uudella tapaa.
Syyspäivien samettisen pehmeä lämmittäjä tuorejuustosta ja tuoreista kantarelleista.
Hauki on pian todellinen arvokala, aina luomua ja vähärasvaista terveellistä ruokaa.
Sitruunan aromikkain osa on kuoressa, siksi sitä aina raastan ruokien ja leivonnaisten joukkoon. Sitruunan mehu sopii hyvin käytettäväksi etikoiden tapaan salaattien joukkoon.
Huippukokki Aki Wahlmanin ja baarimestari Sakari Mäkisen maukas lihapataresepti.
Jauhelihamureke saa makunsa sipulikeittoaineksista. Knorr Ranskalainen -keittoaineksilla saat helposti makua murekemassaan. Jauhelihamureke valmistuu kuin itsestään jo alle tunnissa! Resepti sisältää neljä annosta.
Omena-kaurapaistos voidaan tarjota esimerkiksi vaniljavaahdon tai jäätelön kanssa!
Herkullisen karpaloleivoksen marjoja voi vaihdella sesongin mukaan!
Uuniperunat ovat herkullisia ja täytteiksi sopivat kinkun lisäksi mainiosti myös kala ja kasvikset!
Imelletty perunalaatikko kuuluu joulupöydän herkkuihin!
Janssoninkiusaukseen saa halutessaan helposti lisämakua esimerkiksi maustetusta tuorejuustosta!
Ruisjauhoissa pyöritellyt silakkapihvit maistuvat etenkin juuresoseen kanssa!
Kauden kasvikset maistuvat herkulliselta esimerkiksi maustetun tuorejuuston kanssa!
Kaalilaatikko on syksyn ja talven herkullinen uuniruoka. Kaalilaatikkoon saat makua Knorr Fond "du Chef" annosfondin avulla. Tarjoa valmis kaalilaatikko puolukkahillon tai -survoksen kanssa.
Karjalanpaisti saa herkullista hapokkuutta puolukoista! Aitoa lihan makua paistiin tuo Knorr Fond "du Chef" naudanlihafondi. Voit käyttää karjalanpaistissa porsaan sisäpaistin lisäksi naudan paahtopaistia. Resepti sisältää noin kuusi annosta.
Perinteinen mustikkakukko voidaan leipoa myös annosmuotteihin!
Kaura-mantelikakun marjoja voi vaihdella sesongin mukaan!
Jauheliha-spagettilaatikko on helppo ja nopea valmistaa!
Punaviinimarjat tuovat raikasta hapokkuutta rahkapiirakan täytteeseen!
Jauhelihamureke kätkee sisäänsä kasvisten lisäksi fetajuustoa ja sieniä!
Lempeän sienikastikkeen sieniä voi vaihdella omien mieltymysten ja saadun sienisaaliin mukaan!
Herkullinen mansikkakakku saa lisämakua minttusuklaasta!
Marjaisan pannukakun marjoja voi vaihdella sesongin tai pakastimen tarjonnan mukaan!
Porsaankastikkeen kanssa voi tarjoilla esimerkiksi keitettyjä perunoita tai perunasosetta!
Tomaattinen jauhelihakeitto maistuu säällä kuin säällä! Keventäjän tomaattinen jauhelihakeitto sisältää vähärasvaista jauhelihaa ja terveellisiä kasviksia. Makua jauhelihakeittoon saat helposti Knorr Fond "du Chef" annosfondin avulla. Jauhelihakeittoresepti sisältää noin kuusi annosta.
Herkkusieniletut voi halutessaan paistaa uunissa pannukakun tapaan, jolloin taikinaan voi lisätä hieman rasvaa!
Herkulliset lihapullat saavat makua paistetusta sipulista ja tuorejuustosta!
Makkarakastikkeeseen voi halutessaan lisätä tulisuutta lusikallisella chilikastiketta!
Mansikka-raparperi crumblen kanssa voi tarjoilla esimerkiksi vaniljajäätelöä!
Herkulliset mantelimarjapiiraat voi täyttää kauden marjoilla sekä haluamallaan jäätelöllä!
Valmista maukas broilerin rintafile ohrapedillä. Makua fileeseen saat helposti Knorr Fond "du Chef" kanafondin avulla. Kolme annosta valmistat alle tunnissa.
Uunimakkara on nopea ja vaivaton arkiruoka. Keveyttä reseptiin tuo omena. Makua uunimakkaraan saat helposti Knorr Fond "du Chef" tummalla naudanlihafondilla. Uunimakkara on helppo valmistaa ja maistuu esimerkiksi salaatin tai perunasoseen kanssa!
Lihapulliin saa helposti makua käyttämällä massaan sipulikeittoaineksia!
Joulunpunainen hyytelökakku saa pintaansa raikkaan puolukkakiilteen!
Ruokaisasta juusto-tomaattipiirakasta saa loistavan aterian tarjoilemalla sen lisänä esimerkiksi salaattia!
Vadelma-kinuski herkun pohjana on jäätelö sekä lehtevä voitaikinalevy!
Omena-kinuskileivokset kruunaa herkullinen jäätelö!
Tumma suklaa sekä kahvi maustavat tuorejuustolla kuorrutetut kuppikakut!
Ahvenanmaan pannukakun voi halutessaan maustaa myös rusinoilla!
Siirappipiparit voi koristella mielensä mukaan ja tarjoilla myös juustotarjottimella juustojen seurana!
Täyteläisellä suklaalla kuorrutettu kakku saa makua jouluisesta glögistä!
Nakkikastike on helppo valmistaa ja maistuu esimerkiksi keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa!
Siskonmakkarakeiton makkarat voi halutessaan paistaa pannulla ennen keittoon lisäämistä!
Tomaattisessa kastikkeessa uivat silakat kätkevät sisäänsä anjovisfileitä!
Valmista perinteiset isoäidin lihapullat Knorr Fond "du Chef" annosfondin avulla. Isoäidin lihapullat tomaatti-sipulikastikkeessa maistuvat sekä perunan että pastan kanssa. Reseptin avulla valmistat neljä annosta alle tunnissa!
Täyteläinen maa-artisokka-purjokeitto maistuu herkulliselta rapeiden punajuurilastujen kera!
Valmista herkulliset lihapullat pippurikastikkeessa! Pippurikastikkeeseen saat helposti makua Créme Bonjourin pippurilla maustetulla ruokakermalla. Perinteiset lihapullat valmistat taas helposti Knorr sipulikeiton avulla.
Helpot ja rapeat silakkapihvit maistuvat herkullisilta esimerkiksi perunasoseen kanssa!
Raastettu omena raikastaa ja mehevöittää perinteisen lihapullamassan!
Mokkapalat ovat kahvipöydän ja lastenjuhlien herkullinen kestosuosikki!
Tomaattinen uunimakkara on helppo valmistaa ja maistuu sellaisenaan tai esimerkiksi perunasoseen kanssa.
Perinteiset letut maistuvat herkullisilta sellaisenaan tai esimerkiksi vaniljaisen rahkavaahdon kanssa!
Herkullinen joulutorttutaikina valmistuu myös rahkasta ja margariinista!
Janssoninkiusaukselle ominainen maku saadaan anjovisfileistä!
Mehevä lakka-juustotorttu saa kauniin värin uunissa!