Etusivu Reseptit Aasia-henkiset sinappisilakat (G,L)

Aasia-henkiset sinappisilakat (G,L)

4.25
Average: 4.3 (8 votes)
annosta
24h+
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
500
silakkafileitä
Etikkaliemi:
1
vettä
2
väkiviinaetikkaa
½ dl karkeaa suolaa
Mausteliemi:
0.5
Turun Sinappia, Väkevä
4
ruokosokeria
½ rkl suolaa
3
riisiviini-/viinietikkaa
2
öljyä
1
korianterin siemeniä
1
kuminan siemeniä
4
neilikkaa
1
paprikajauhetta
1
jauhettua kurkumaa
2 cm pala inkivääriä
2 tähtianista
Valmistusohje: 

1. Sekoita väkiviinaetikka, vesi ja suola kulhossa. Kun suola on liuennut. Kaada liemi silakkafileiden päälle. Marinoi silakoita etikkaliemessä vähintään 4 tuntia tai yön yli. Valuta silakat huolellisesti.


2. Tee sinappikastike. Paahda mausteet kuumalla pannulla kevyesti ja hienonna niitä hieman huhmareessa tai ruokalusikalla murskaamalla. Laita sinappi ja mausteet, sekä etikka kulhoon ja sekoita vispilällä aineet sekaisin. Lisää öljy ohuena nauhana koko ajan vatkaten. Kun tahna on kiiltävää ja tasaista se on valmis.


3. Kuori inkivääri ja suikaloi se ohuiksi viipaleiksi pituussuunnassa.


4. Laita valutetut silakat, sinappikastike, inkivääri ja tähtianikset puhtaaseen suljettavaan purkkiin ja anna marioitua jääkaapissa vähintään yön yli.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista