Etusivu Reseptit Aasialaiset kookosletut chili-katkaraputäytteellä

Aasialaiset kookosletut chili-katkaraputäytteellä

4
Average: 4 (13 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
3
kookosmaitoa
3 kananmunaa
0.5
Flora Kokin salaisuus kasvi- ja voiöljyseosta
2.5
vehnäjauhoja
0.5
kurkumaa
1
suolaa
0.5
hienonnettua ruohosipulia
2
kivennäisvettä
Täyte:
200
Crème Bonjour Chili tuorejuustoa
1
Flora Ruoka 15%
150
pekonia
180
katkarapuja
1 lime
Reilu dl hienonnettuja tuoreita yrttejä (korianteri, ruohosipuli, lehtipersilja)
Valmistusohje: 

Sekoita kulhossa kananmunat ja kookosmaito. Lisää rasva, jauhot, mausteet ja ruohosipulisilppu.  Anna taikinan turvota vähintään 15 minuuttia. Lisää kivennäisvesi taikinaan juuri ennen paistamista. Paista letut rasvassa suurella paistinpannulla. Paloittele pekonit ja paista rapeiksi. Sekoita tuorejuusto ja Flora Ruoka, lisää joukkoon puristettu limemehu ja hienonnetut tuoreet yrtit. Valuta katkaravut ja lisää yhdessä rapean pekonin kanssa tuorejuusto massaan. Tarjoile kookosletut täytteen ja raikkaan salaatin kera. Vinkki! Saat letuista makean version jättämällä taikinasta pois ruohosipulin ja lisäämällä 0,5 dl sokeria. Tarjoile makeat kookosletut esim. tuoreiden marjojen, vaahdotetun Flora Vanillan ja paahdettujen kookoshiutaleiden kera.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista