Etusivu Reseptit Aasialaiset lihapullat

Aasialaiset lihapullat

4.04651
Average: 4 (43 votes)

Aasialaiset lihapullat saavat mielenkiintoisen makuvivahteen inkivääristä ja seesamiöljystä. Flora Pehmeä Curry tuo makua ja täyteläisyyttä lihapullataikinaan. Aasialaiset lihapullat tarjoillaan maukkaan kastikkeen kera ja koristellaan kevätsipulilla.

aasialaiset lihapullat
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
Lihapullataikina:
1 valkosipulinkynsi
1 kevätsipuli
500
HK Sika-nauta jauheliha 80/20
3
Flora Ruoka Pehmeä Curry
1
pankojauhoja
1 kananmuna
1
seesamiöljyä
1
raastettua inkivääriä
1
suolaa
0.5
mustapippuria
Kastike:
1 valkosipulinkynsi
1
hoisin-kastiketta
3
riisiviinietikkaa
1
soijakastiketta
1
seesamiöljyä
1
inkivääriä raastettuna
Koristeluun:
2
kevätsipulia
Valmistusohje: 

Raasta valkosipuli ja hienonna kevätsipuli. Sekoita kaikki lihapullataikinan ainekset yhteen ja anna turvota noin 15 minuuttia. Muotoile tasakokoisia pullia ja paista pannulla rasvassa noin kolme minuuttia per puoli. Voit kypsentää lihapullat myös uunissa 200 asteessa noin 12 minuuttia.


 


Aloita kastikkeen valmistus hienontamalla valkosipuli. Sekoita kastikkeen kaikki ainekset yhteen. Kun lihapullat ovat kypsiä dippaa ne kastikkeeseen, pujota ne cocktailtikkuun ja tarjoile. Koristele aasialaiset lihapullat lopuksi kevätsipulilla.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista