Etusivu Reseptit Ahvenanmaan pannukakku 2

Ahvenanmaan pannukakku 2

3.72
Average: 3.7 (25 votes)

Ahvenanmaan pannukakun voi halutessaan maustaa myös rusinoilla!

annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
10
maitoa
1.5
mannasuurimoita
0.5
suolaa
1
vehnäjauhoja
4
kananmunaa
1
sokeria
1
kardemummaa
1
rusinoita
voiteluun:
1
Flora Culinesse juoksevaa
tarjoiluun:
2.5
Flora Vispiä
1
mansikoita
Valmistusohje: 

Näin valmistat ahvenanmaan pannukakun:


  1. Kiehauta maito paksupohjaisessa, mielellään pinnoitetussa kattilassa.

  2. Lisää suurimot voimakkaasti vatkaten.

  3. Keitä puuroa hiljalleen välillä sekoittaen noin 5 minuuttia.

  4. Mausta puuro suolalla.

  5. Anna hieman jäähtyä.

  6. Lisää puuron joukkoon vehnäjauhot.

  7. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi ja lisää joukkoon.

  8. Mausta kardemummalla ja halutessasi rusinoilla.

  9. Kaada taikina voideltuun uunivuokaan. Taikinakerros saa olla muutaman sentin paksuinen.

  10. Paista 220 °C lämpötilassa noin 30 minuuttia.

  11. Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

  12. Vaahdota Flora Vispi pannukakun jäähtyessä.

Tarjoa pannukakun kanssa esimerkiksi tuoreita mansikoita tai mansikkahilloa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista