Etusivu Reseptit Anjovissilakat (G)

Anjovissilakat (G)

4
Average: 4 (3 votes)

Tomaattisessa kastikkeessa uivat silakat kätkevät sisäänsä anjovisfileitä!

annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
600
silakkafileitä
80
anjovisfileitä
liemi:
2.5
Flora Ruoka 15 %
4
tomaattipyreetä
3
tillisilppua
Valmistusohje: 

Näin valmistat anjovissilakat:


  1. Valuta anjovisfileet ja säästä niiden liemi.

  2. Leikkaa anjovisfileet pitkittäin kahtia.

  3. Laita anjovikset silakkafileiden päälle ja taita silakkafileet kiinni niin, että anjovikset jäävät silakkafileiden sisään.

  4. Siirrä kalat voideltuun uunivuokaan.

  5. Yhdistä kastikkeen ainekset keskenään ja lisää seokseen 2 rkl anjovisten lientä.

  6. Kaada seos uunivuokaan kalojen päälle ja paista 200 °C:n lämpötilassa 30 minuuttia.

Tarjoa anjovissilakat esimerkiksi keitettyjen perunoiden kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista