Etusivu Reseptit Appelsiini-omenamarinoitua ankanrintaa (G,L)

Appelsiini-omenamarinoitua ankanrintaa (G,L)

0
Ei äänestetty
annosta
yli 2 h
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
2
ankanrintaa
marinadi:
1
appelsiinimehua
3
appelsiinin raastettua kuorta
1
Calvadosta
1
Knorr Fond "Du Chef" Kana-annosfondi
1
timjamia
1
rosmariinia
Valmistusohje: 

Lämmitä appelsiinimehu kasarissa ja sulata annosliemi mehuun. Anna jäähtyä. Sekoita joukkoon muut ainekset. Lämmitä uuni 150 °C asteeseen.Puhdista ankanrinta terävän veitsen avulla. Jätä nahka paikoilleen. Viillä nahkapinnalle ruudukko. Laita lihat kaksinkertaiseen muovipussiin, kaada marinadi päälle ja anna marinoitua vähintään 3-4 tuntia. Pyyhi ankanrinta kuivaksi ja aseta se nahkapuoli alaspäin kylmälle paistinpannulle. Paista nahkapinta kullanruskeaksi. Käännä sitten pikimmiten lihapuoli alaspäin. Siirrä uunipellille ja paista kunnes lihan sisälämpötila on 55-58 astetta (lämpötila nousee 65 asteeseen lihan vetäytyessä). Anna ankanrinnan vetäytyä 10 minuuttia ennen sen leikkaamista.Tarjoa polentakakun ja omenakompotin kanssa.


vaativa
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista