Etusivu Reseptit Appelsiini-paahtovanukas (G)

Appelsiini-paahtovanukas (G)

4.7
Average: 4.7 (10 votes)
annosta
yli 60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
3
kananmunaa
0.3
sokeria
2.5
Flora ruoka 15 %
1
appelsiinimehua
0.3
vaniljasokeria
vuokaan:
2
Flora Culinessea
1
fariinisokeria
Valmistusohje: 

Vatkaa munat ja sokeri keskenään. Lisää Flora Ruoka ja appelsiinimehu. Mausta vaniljasokerilla. Voitele kuusi uuninkestävää pientä annosvuokaa rasvalla. Ripota vuokien pohjalle fariinisokeria niin, että pohja peittyy. Laita vuoat reunalliseen uuniastiaan ja kaada astiaan vettä noin puoliväliin vuokien korkeudesta. Kaada seos vuokiin ja kypsennä 175 °C:n lämpötilassa noin 45 minuuttia, kunnes seokset ovat hyytyneet. Kokeile kypsyyttä esim. hammastikulla. Jäähdytä vanukkaat aivan kylmiksi, irrota veitsen avulla vuoista ja kumoa lautasille. Halutessasi voit koristella vanukkaat mantelirouheella ja appelsiinilohkoilla.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista