Etusivu Reseptit Avokado-lohitahna (G)

Avokado-lohitahna (G)

4.4
Average: 4.4 (15 votes)

Herkullinen avokado-lohitahna taipuu esimerkiksi leivälle levitteeksi sekä uuniperunoiden täytteeksi!

annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1
avokadoa
100
savukalaa
1
sipulia
200
Crème Bonjour Ruohosipuli tuorejuustoa
Valmistusohje: 

Näin valmistat avokado-lohitahnan:


  1. Kuori ja halkaise avokado.

  2. Poista kivi ja paloittele avokado kuutioiksi.

  3. Paloittele lämminsavulohi ja hienonna sipuli.

  4. Laita avokadopalat, savulohi, sipulit ja tuorejuusto kulhoon ja sekoita sauvasekoittimella tahnaksi.

Tarjoa tahnaa esimerkiksi uuniperunoiden, leipien tai voileipäkeksien kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista