Etusivu Reseptit Äyriäispaella

Äyriäispaella

4.133335
Average: 4.1 (15 votes)

Paella ilman hyvää lientä ja tomaattia jossain muodossa on kuin mies ilman sukkia nahkakengissä.

annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
300
risottoriisiä
4
scampin pyrstöä
20
sinisimpukkaa
2
kuutioitua tomaattia
2
tomaattimurskaa
2
hienonnettua shalottisipulia
2
hienonnettua valkosipulin kynttä
1
sahramia
0.5
Flora Kulta juokseva
5
vettä
1
Fond ”du Chef” kala-annosfondi
suolaa
valkopippuria
hienonnettua timjamia
Valmistusohje: 

1. Freesaa rasvassa riisi, sipuli ja sahrami. Lisää vesi ja annosfondi sekä tomaattimurska, hauduta 15 min. 2. Lisää sinisimpukat ja äyriäiset, jatka hauduttamista 5 min. 3. Kun simpukat ovat kypsiä, lisää tomaattikuutiot. Mausta suolalla, pippurilla ja persiljalla.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista