Etusivu Reseptit Äyriäisrisotto (G,L)

Äyriäisrisotto (G,L)

3.5
Average: 3.5 (2 votes)

Merellinen äyriäisrisotto kätkee joukkoonsa katkarapuja ja simpukoita!

annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1
sipulia
2.5
pitkäjyväistä riisiä
3
Flora Culinesse juoksevaa
5
vettä
1
Knorr Fond ”du Chef” Kala-annosfondi
200
katkarapuja
1
simpukoita
0.5
cayennepippuria
Valmistusohje: 

Näin valmistat äyriäisrisoton:


  1. Kuori ja paloittele sipuli.

  2. Kuullota sipuli ja riisi rasvassa padan pohjalla. Lisää vesi ja annosfondi.

  3. Keitä kannen alla noin 20 minuuttia.

  4. Valuta riisin kypsyessä katkaravut ja simpukat.

  5. Lisää pakastekasvikset ja hauduta vielä hetki.

  6. Sekoita joukkoon katkaravut ja simpukat. Mausta cayennepippurilla.

Tarjoa äyriäisrisotto kuumana esimerkiksi vaalean leivän kanssa.


Idea! Risoton voi tarjota myös jäähdytettynä äyriäissalaattina.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista