Etusivu Reseptit Banaani-kinuskikakku

Banaani-kinuskikakku

4.22449
Average: 4.2 (49 votes)

Täyteläinen banaani-kinuskikakku valmistuu helposti ja nopeasti ja on valmis tarjottavaksi parin tunnin maustumisen jälkeen. Kakku saa makua banaaneista ja valmiiksi keitetystä kondenssimaidosta, joka vain levitetään keksipohjan päälle. Kakku saa makua Flora Vanillasta ja Ohoj´-kinuskikastikkeesta. Tarjoa kinuskikakku vaikka äitienpäivän juhlapöydässä tai valmistujaisjuhlissa.

banaani-kinuskikakku
annosta
yli 2 h
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
250
kandikeksejä
70
Flora & Voi normaalisuolainen
1
(375 g) valmiiksi keitettyä kondenssimaitoa
3 banaania
2
Flora Vanillaa
ripaus sokeria
Ohoj´-kinuskikastiketta koristeluun
Valmistusohje: 

Valmista ensin banaani-kinuskikakun pohja. Murusta keksit ja lisää joukkoon sulatettu rasva, sekoita tasaiseksi. Peitä irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla. Painele keksiseos vuoan pohjalle.


banaani-kinuskikakku


Levitä päälle kondenssimaito ja viipaloidut banaanit. Vaahdota Flora Vanilla ja mausta ripauksella sokeria.


banaani-kinuskikakku


Levitä kakun päälle vaahdotettu Flora Vanilla ja laita jääkaappiin tekeytymään muutamaksi tunniksi.


banaani-kinuskikakku


Koristele kekseillä ja banaaniviipaleilla sekä Ohoj´-kinuskikastikkeella.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista