Etusivu Reseptit Banaani-mokkapalat

Banaani-mokkapalat

4.22222
Average: 4.2 (18 votes)

Banaani-mokkapalojen salaisuus piilee pohjan makeassa banaanissa!

annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
Taikina:
2
kananmunaa
1
sokeria
5
vehnäjauhoja
2
leivinjauhetta
2
vaniljasokeria
4
kaakaojauhetta
0.8
Becel Juokseva kasviöljyvalmistetta
2.5
rasvatonta maitoa
1
banaania
Kuorrutus:
0.5
Flora Kevyt Ruoka 7%
50
taloussuklaata
1.3
tomusokeria
3
kaakaojauhetta
Valmistusohje: 

Näin valmistat banaani-mokkapalat:


  1. Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

  2. Yhdistä vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri ja kaakaojauhe keskenään.

  3. Lisää jauhoseosta, Becel Juoksevaa ja maitoa vuorotellen muna-sokerivaahtoon.

  4. Kuori ja hienonna banaani. Sekoita banaani taikinaan ja levitä seos uunipellille leivinpaperin päälle.

  5. Paista 170 °C:n lämpötilassa 15-20 minuuttia.

  6. Valmista kuorrutus taikinalevyn jäähtyessä.

  7. Sekoita kuorrutuksen aineet kattilassa ja kuumenna. Jäähdytä hieman ja kaada kuorrutus pohjalevyn päälle. Leikkaa levy paloiksi, kun kuorrutus on jäähtynyt.

  8. Ripottele banaani-mokkapalojen pinnalle esimerkiksi vähän pähkinärouhetta.

keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista