Etusivu Reseptit Blinit kinkkutäytteellä

Blinit kinkkutäytteellä

4.07843
Average: 4.1 (51 votes)

Rapeat blinit ovat talven sesonkiherkkuja. Taikinan makuun saa vaihtelua, kun sen sekaan lorauttaa Flora Ruoka Pehmeä Curry -ruokakermaa.

Vastapaistettu blini ja kinkkutäyte
annosta
yli 2 h
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
TAIKINA
1.5
maitoa
1
Flora Ruoka Pehmeä Curry
10
hiivaa
1
piimää
1.5
tattarijauhoja
1
suolaa
1 keltuainen
2
Flora Culinesse juoksevaa
1 valkuainen
KINKKUTÄYTE
200
Creme Bonjour maustamaton tuorejuustoa
2
Hellmann’s Real majoneesia
1
Crème Bonjour Cuisine Pippurisekoitusta
200
kinkkurouhetta
1 punainen paprika
1 sipuli silputtuna
1
silputtua persiljaa
Valmistusohje: 

Liota hiiva kädenlämpöiseen maito-Flora Ruoka -seokseen. Lisää piimä ja jauhot. Anna taikinan seistä peitettynä huoneenlämmössä 3 tuntia. Sekoita kohonneeseen taikinaan suola, keltuainen, rasva ja kovaksi vaahdotettu valkuainen. Paista taikinasta paksuja lettuja blini- tai lettupannulla Flora juoksevan kanssa.


Valmista seuraavaksi täyte. Leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi. Kaada kaikki ainekset kulhoon ja sekoita hyvin.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista