Etusivu Reseptit Borssikeitto (G)

Borssikeitto (G)

3.88889
Average: 3.9 (9 votes)

Punainen borssikeitto on ilo silmälle ja maistuu herkullisille juureksille!

Borssikeitto
annosta
yli 60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1.3
vettä
2
Knorr Fond ”du Chef” Kasvisannosfondi
2
laakerinlehteä
0.5
valkopippuria
2
sipulia
2
valkosipulinkynttä
350
valkokaalia
1
porkkanaa
500
etikkapunajuuria
1
tomaattipyreetä
0.3
suolaa
PINNALLE:
0.5
persiljaa
1
ranskankermaa
Valmistusohje: 

Näin valmistat borssikeiton:


  1. Kiehauta vesi ja annosfondit isossa kattilassa. Lisää laakerinlehdet ja pippuri.

  2. Hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Lisää sipulit liemeen.

  3. Raasta kaali, porkkanat ja valutetut punajuuret karkeaksi raasteeksi esim. monitoimikoneessa. Lisää raasteet keittoon.

  4. Mausta keitto tomaattipyreellä ja suolalla. Anna hautua 40-50 minuuttia.

  5. Lisää keiton pinnalle tuoretta hiennottua persiljaa ja ranskankermaa.

Tarjoa höyryävä borssikeitto tuoreen leivän kanssa.


Idea! Lisää keittoon paistettua pekonia tai nakkeja. Saat keitosta ruokaisamman.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista