Etusivu Reseptit Bouillabaisse

Bouillabaisse

4.47826
Average: 4.5 (23 votes)

Tähän kalakeittoon voit käyttää kaikkea mahdollista kalaa. Keitto on erittäin terveellinen versio, vähän rasvaa, terveellistä kalaa ja kasviksia. Kokeile valmistaa mateesta..

annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
2
kalaa, esim. kuhaa, ahventa ja simpukoita
200
hakattua sipulia
100
tomaattimurskaa
2
Crème Bonjour Valkosipulilla maustettua ruokakermaa
4
valkosipulin kynttä
1
fenkoli ohuina viipaleina
3
silputtua persiljaa
2
timjamia
1 laakerinlehti
puolikkaan appelsiinin kuori raasteena
1
Flora Kulta juoksevaa
1
Knorr Fond ”du Chef” kala-annosfondi
5
vettä
1
mustapippuria
1
sahramia
Hellmann’s valkosipuli majoneesia
Valmistusohje: 

1. Leikkaa kalat isoiksi paloiksi.

2. Pane vihannekset ja valkosipuli ison kattilan pohjalle ja lisää kattilaan rasva. Hauduta 2 min. Lado niiden päälle äyriäiset ja kiinteälihaiset kalat sekä vettä niin paljon, että kalat peittyvät. Mausta annosfondilla, pippurilla ja sahramilla.

3. Keitä 20 min ja lisää lopuksi keittoon ruokakerma ja persiljaa. Tarjoa keitto syviltä lautasilta kuumana, mukana viipale valkoista leipää, jonka päällä valkosipulilla maustettua majoneesia ja raastettua appelsiinin kuorta.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista