Etusivu Reseptit Bouillabaisse eli tomaattinen kalakeitto (G, L)

Bouillabaisse eli tomaattinen kalakeitto (G, L)

4.4
Average: 4.4 (5 votes)

Valmista maukas bouillabaisse eli tomaattinen kalakeitto vaivattomasti! Makua kalakeittoon saat Knorrin kalaliemikuutiolla ja tomaattikastikkeella. Bouillabaisse valmistuu vain alle puolessa tunnissa! Resepti sisältää noin kuusi annosta.

Bouillabaisse, tomaattinen kalakeitto
annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
500
Pecorino &valkosipuli tomaattikastiketta
5
vettä
1
Knorr Kalaliemikuutioita
2
laakerinlehteä
1
valkopippuria
1
fenkolia
1
sipulia
0.5
kirjolohifileetä
1
timjamia
0.1
sahramia
2
valkoviiniä
1
sokeri
1
simpukoita
150
katkarapuja
4
valkosipulinkynttä
0.5
purjosipulia
Valmistusohje: 

Mittaa pastakastike, vesi, liemikuutio, laakerinlehdet, kokonaiset pippurit ja kuutioitu fenkoli ja sipuli kattilaan. Kuumenna ja anna kiehua 10 minuuttia. Lisää lohikuutiot, mausteet, valkoviini ja sokeri. Kypsennä vielä 5 minuuttia. Lisää säilykesimpukat, katkaravut, hienonnetut valkosipulinkynnet ja purjoviipaleet. Hauduta 5 minuuttia. Tarjoa keitto höyryävän kuumana rapeakuorisen leivän kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista