Etusivu Reseptit Broileri-pekoniruukku

Broileri-pekoniruukku

4.16
Average: 4.2 (25 votes)

Broileri-pekoniruukku valmistuu tarvittaessa myös liedellä kattilassa!

annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
400
Kariniemen hunajamarinoituja broilerinsuikaleita
1
sipulia
150
HK Amerikan pekonia
2
oliiviöljyä
2
valkosipulinkynttä
0.3
pippurisekoitusta
0.3
yrttisuolaa
1
basilikaa
1
ananaspaloja
2.5
Flora Ruoka 15 %
Valmistusohje: 

Näin valmistat broileri-pekoniruukun:


  1. Ruskista broilerinsuikaleet, kuutioitu sipuli ja leikattu pekoni öljyssä useammassa erässä paistokasarissa tai teflonpannulla.

  2. Lisää hienonnettu valkosipuli, mausteet, ananaspalat ja Flora Ruoka.

  3. Jaa seos uuninkestäviin pikku ruukkuihin.

  4. Kypsennä 200 asteessa noin 30 minuuttia.

  5. Voit myös hauduttaa raaka-aineet kypsäksi pannulla 10 – 15 minuutin ajan.

Tarjoa broileri-pekoniruukku esimerkiksi riisin tai pastan ja salaatin kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista