Etusivu Reseptit Broileria italialaisittain (G,L)

Broileria italialaisittain (G,L)

4.346155
Average: 4.3 (26 votes)
annosta
yli 60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
4
Kariniemen Kananpojan rintafileetä
0.5
rosmariinia
2
valkosipulinkynttä
0.3
kokonaista mustapippuria
0.8
extra vergine oliiviöljyä
1.5
sitruunan raastettua kuorta
0.5
suolaa
3
sitruunanmehua
1
tomaattisosetta
1.5
vettä
0.5
Knorr Kanaliemikuutiota
20
mustia oliiveja
2
kaprista
0.3
mustapippuria
2
persiljasilppua
Valmistusohje: 

Murskaa rosmariini, valkosipulin kynnet ja mustapippurit morttelissa. Sekoita joukkoon 2 rkl oliiviöljyä, suola ja raastettu sitruunankuori. Kääntele fileet mausteseoksessa ja anna maustua puoli tuntia. Kuumenna loppu oliiviöljy pannulla ja ruskista siinä broilerifileet. Sekoita sitruunamehu (mielellään vastapuristettua), tomaattisose ja vesi keskenään ja lisää pannulle. Murenna joukkoon liemikuutio. Hauduta broileria 20 minuuttia. Lisää oliivit ja kaprikset. Viimeistele maku mustapippurilla ja tuoreella persiljalla. Tarjoa broileriherkku vastakeitetyn pastan tai riisin ja raikkaan salaatin kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista