Etusivu Reseptit Broilerinfilee pinaatti-pähkinätäytteellä (G,L,♥)

Broilerinfilee pinaatti-pähkinätäytteellä (G,L,♥)

4.266665
Average: 4.3 (15 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
2
Kariniemen Kananpojan rintafileetä
100
tuoretta pinaattia
0.5
maapähkinöitä
0.5
mantelirouhetta
1
salottisipulia
0.5
rouhittua mustapippuria
2
sitruunan mehua
pinnalle:
3
rosmariinia
Valmistusohje: 

Lämmitä uuni 175°C:n lämpötilaan. Leikkaa kanafileisiin syvä viilto pitkittäissuunnassa, avaa filee ja nuiji kevyesti. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita ryöpätty pinaatti, mantelirouhe, pähkinärouhe, hienonnettu salottisipuli ja sitruunamehu keskenään. Annostele täyte kanafileiden päälle ja kääri kanafileet rulliksi. Ripottele rullien pinnalle hienonnettua rosmariinia. Paista uunissa noin 25 minuuttia. Tarjoa kanarullat savoijinkaalimuhennoksen ja täysjyväriisin kanssa.


vaativa
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista