Etusivu Reseptit Broilerinfileet valkosipuli-bataattimuhennoksella

Broilerinfileet valkosipuli-bataattimuhennoksella

4.42857
Average: 4.4 (14 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1
bataattia
2
sipulia
2
perunaa
3
Flora Culinessea
2
currya
2.5
Flora ruoka kevyt & paksu -kasvirasvasekoitetta
1
Knorr Fond "Du Chef" Kasvisannosfondi
1
vettä
1
suolaa
1
mustapippuria
3
Flora Culinessea
4
valkosipulinkynttä
4
Kariniemen Kananpojan rintafileetä
1
suolaa
0.5
valkopippuria
Valmistusohje: 

Kuori bataatit, perunat ja sipulit. Kuutioi perunat noin 1×1 cm kuutioiksi, bataatit noin 2×2 kuutioiksi, hienonna sipulit. Kuumenna kasarissa Culinessea. Lisää perunakuutiot ja ruskista kevyesti. Lisää sipulit ja bataatit jatka paistamista noin 5 min. Lisää curry sekä mustapippuria. Kaada päälle Flora ruoka, KNORR FOND ”DU CHEF” ja sekoita hyvin joukkoon. Hauduta miedolla lämmöllä n 20 min kunnes bataatti on pehmeää. Lisää suolaa. Bataatin hautuessa kypsäksi, kuumenna paistinpannu melko kuumaksi. Lisää pannulle rasvaa ja kokonaiset valkosipulin kynnet. Ruskista valkosipulinkynsiä hetki. Laske paistinpannun lämpöä ja Paista broilerinfileet kypsiksi paistinpannulla. Mausta suolalla ja valkopippurilla.


Laita muhennosta lautasen keskelle keoksi ja leikkaa broilerinfilee viistoon päälle. Nosta kaikille yksi valkosipulin kynsi. Tarjoa raikkaan salaattiin kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista