Etusivu Reseptit Broileripannu

Broileripannu

0
Ei äänestetty
annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
4
Kariniemen Kananpojan rintafileetä
2
sipulia
2
oliiviöljyä
2
kurkumaa
0.3
cayennepippuria
2
vehnäjauhoja
3
ananasmehua
2.5
Crème Bonjour Cuisine Sipulisekoitusta
300
parsakaalia
2
piparjuuritahnaa
0.8
suolaa
Valmistusohje: 

Puolita rintafileet pituussuunnassa ja lohko sipulit. Kuumenna öljy ja kurkuma paistokasarissa. Lisää cayennepippuri, broilerin rintafilepalat ja sipulilohkot ja ruskista ne kevyesti. Ripottele pinnalle vehnäjauho ja paista vielä hetki. Kaada joukkoon ananasmehu ja kuumenna kiehuvaksi samalla sekoittaen. Hauduta kannen noin 15 minuuttia. Lisää Crème Bonjour Cuisine, parsakaalipalat, piparjuuritahna ja suola. Jatka hauduttamista vielä 10 minuuttia. Tarjoa broileripannu keitetyn basmatiriisin ja salaatin kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista