Etusivu Reseptit Broileritaskut pinaatti-pistaasitäytteellä (G)

Broileritaskut pinaatti-pistaasitäytteellä (G)

3.5
Average: 3.5 (2 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1
tuoretta pinaattia
50
pähkinöitä
2
Flora Culinessea
0.5
tuoretta basilikaa ruukussa
1
Flora ruoka 15 %
0.5
mustapippuria
0.5
aromisuolaa (Aromat)
1
Maizena vaaleaa suurustetta
4
Kariniemen Kananpojan rintafileetä
paistamiseen:
4
Flora Culinessea
0.5
vettä
Valmistusohje: 

Huuhtele, kuivaa ja suikaloi pinaatinlehdet. Kuori ja hienonna (pistaasi)pähkinät. Pehmennä pinaatti Flora Culinessessa paistinpannulla. Lisää hienonnettu basilika, Flora Ruoka, hienonnetut pähkinät, mustapippuri ja aromisuola. Kuumenna seos. Lisää kiehuvaan pinaattiseokseen suuruste samalla sekoittaen. Keitä noin minuutti ja siirrä pannu sivuun. Tee jokaisen broilerifileeseen kapeateräisellä veitsellä viilto, joka ulottuu fileen kapeammasta päästä toiseen päähän asti. Täytä fileet pinaattiseoksella isoaukkoista pursotinta apuna käyttäen ja sulje viiltoaukko hammastikulla. Ruskista fileet pannulla Flora Culinessessa (2 rkl) ja siirrä voideltuun uunivuokaan. Lisää vesi vuoan pohjalle. Kypsennä 175 °C:n lämpötilassa 20 minuuttia. Tarjoa broileritaskut tomaattikastikkeen kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista