Etusivu Reseptit Bulgogi

Bulgogi

3.80488
Average: 3.8 (41 votes)

Korealainen perinneruoka bulgogi on liharuoka, jossa liha paistetaan nopeasti pannulla. Maun salaisuus piilee marinadissa, jossa maistuu soija, seesami ja valkosipuli. Tarjoile bulgogi porkkanasuikaleiden kera. Katso myös video bulgogin valmistuksesta!

bulgogi
annosta
yli 60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
800
HK Naudan ulkofilee
Marinadi:
1 kevätsipuli
2 valkosipulinkynttä
1 porkkana
5
soijakastiketta
3
sokeria
2
seesaminsiemeniä
2
seesamiöljyä
0.5
mustapippuria rouhittuna
4
Flora Kokin salaisuus kasvi- ja voiöljyseos
Koristeluun:
0.5 kevätsipuli ohuina renkaina
1
seesaminsiemeniä
Valmistusohje: 

Leikkaa ulkofileestä ohuita noin 2-3 mm viipaleita. Hienonna sipulit ja suikaloi porkkana. Yhdistä kaikki marinadin aineet kulhossa ja sekoita liha joukkoon. Pyöritä varovaisesti kädellä, jotta marinadi levittyy tasaisesti kaikkialle. Anna maustua jääkaappissa vähintään tunti, mielellään yön yli. Lämmitä pannu kuumaksi, lisää rasva ja paahda lihat nopeasti molemmin puolin, noin yksi minuutti per puoli. Lisää pannulle porkkanasuikaleet ja paahda noin yksi minuutti. Nosta bulgogi lautaselle ja koristele porkkanasuikaleilla, kevätsipulilla ja seesaminsiemenillä. Voit tarjoilla Bulgogin myös Kimchin kera.


Katso videolta, miten bulgogi valmistetaan:



helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista