Etusivu Reseptit Carbonara ála Bonjour

Carbonara ála Bonjour

3
Average: 3 (1 vote)
annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
400
täysjyväspagettia
1 paketti pekonia (noin 150 g)
4
Crème Bonjour Valkosipuli maustettua ruokakermaa
0.5 - 1 dl raastettua parmesaanijuustoa
rouhittua mustapippuria
tuoretta persiljaa
Valmistusohje: 

Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan.

Ruskista pilkotut pekonit pannulla rapeiksi. Valuta ylimääräinen rasva pois.

Kaada ruokakerma pannulle pekonien päälle. Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pannulle pasta ja parmesaaniraaste, mausta mustapippurilla. Koristele tuoreella persiljalla ja tarjoile heti.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista