Etusivu Reseptit Cassata eli italialainen jälkiruoka (G)

Cassata eli italialainen jälkiruoka (G)

3.5
Average: 3.5 (6 votes)
annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
150
Crème Bonjour Maustamatonta
1
Flora vispiä
3
sokeri
1
vanilliinisokeria
3
mantelilikööriä
1
sukaattia
4
punaisia kirsikoita
0.5
rusinoita
Valmistusohje: 

Sekoita notkistetun tuorejuuston joukkoon Flora Vispi ja sokerit. Sekoita. Mausta manteliliköörillä. Lisää sukaatit. Halutessasi voit käyttää myös rasiallisen hedelmäsekoitusta tai appelsiinikuoripaloja. Hienonna kirsikat. Lisää kirsikat ja rusinat joukkoon ja sekoita. Annostele jälkiruokakulhoihin. Koristele varrellisilla kirsikoilla.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista