Etusivu Reseptit Chili con carne II (L,♥)

Chili con carne II (L,♥)

4
Average: 4 (2 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
2
sipulia
3
valkosipulinkynttä
2
Becel Juokseva kasviöljyvalmistetta
300
HK Naudan paistijauhelihaa
1
kuminaa
1.5
chilijauhetta
0.5
vehnäjauhoja
400
tomaattimurskaa
1
vettä
1
Knorr Lihaliemikuutiota
1
kanelitankoa
800
kidneypapuja tölkissä
1
oreganoa
1
sokeria
1
viinietikkaa
1
suolaa
2
rouhittua mustapippuria
Valmistusohje: 

Kuullota kuutioitu sipuli ja puristetut valkosipulin kynnet Becel Juoksevassa paistokasarissa. Lisää jauheliha ja anna ruskistua. Lisää pataan kumina, chilijauhe ja vehnäjauhot. Sekoita ja lisää joukkoon tomaattimurska sekä vesi. Lisää liemikuutio ja kanelitanko. Valuta pavut siivilän avulla ja lisää ne pataan. Hauduta 15-20 minuuttia. Mausta Chili con carne oreganolla, sokerilla, viinietikalla, suolalla ja pippurilla. Saat padasta tulisemman lisäämällä chilijauhetta.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista