Etusivu Reseptit Chili-suklaakakku

Chili-suklaakakku

4.375
Average: 4.4 (16 votes)
annosta
yli 2 h
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
12 annosta
Pohja:
180
digestive-keksejä
75
Flora Kulta margariinia
Täyte:
200
Crème Bonjour Chili tuorejuustoa
200
Crème Bonjour Maustamaton tuorejuustoa
200
Tummaa suklaata (kaakaopitoisuus vähintään 50%)
2 liivatelehteä
1
limenmehua
2.5
Flora Vispiä
2
tomusokeria
2
raastettua limenkuorta
Valmistusohje: 

 


Vinkki! Saat kakun täytteestä nopean jälkiruokamoussen, kun jätät siitä liivatteet pois ja tarjoat sellaisenaan tai esim. tuoreiden marjojen kera.


Murskaa keksit esim. monitoimikoneessa ja sekoita pehmeän margariinin kanssa. Vuoraa irtovuoan pohja (halkaisijaltaan 20-24 cm) leivinpaperilla ja painele seos tasaiseksi kerrokseksi pohjalle. Laita pohja jääkaappiin kovettumaan.


Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Sulata suklaa mikroaaltouunissa tai vesihauteessa.


Vatkaa Flora Vispi löysäksi vaahdoksi ja siivilöi joukkoon tomusokeri. Lisää tuorejuustot, sulatettu suklaa ja limenkuori, sekoita tasaiseksi massaksi.


Liuota liivatelehdet kiehuvaan limemehuun ja isää seos ohuena nauhana massan joukkoon, koko ajan sekoittaen.


Kaada täyte vuokaan, tasoita pinta ja peitä kelmulla. Nosta kakku jääkaappiin hyytymään mieluiten seuraavaan päivään asti.


Ennen tarjoilua, koristele kakku suklaarouheella (ja tuoreella chilillä).


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista