Etusivu Reseptit Chilinen Katkarapupasta

Chilinen Katkarapupasta

4
Average: 4 (14 votes)
annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
250
tuorepastaa esim. tagliatelle
2.5
Crème Bonjour Cuisine Chili-Paprika
200
katkarapuja
150
säilöttyjä latva-artisokkia
200
kirsikkatomaatteja
Nippu tuoretta lehtipersiljaa
1
sitruunamehua
8
jättikatkaravunpyrstöjä
Paistamiseen Flora Kulta juoksevaa
Valmistusohje: 

Sulata ja valuta katkaravut. Valuta ja pilko latva-artisokat ja hienonna persilja.


Paista puolitetut kirsikkatomaatit nopeasti kuumalla pannulla ja lisää joukkoon artisokat, Crème Bonjour Cuisine, katkaravut, persilja ja sitruunamehu. Kuumenna kiehuvaksi ja mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla.


Kypsennä tuorepasta kiehuvassa runsaasti suolatussa vedessä.


Pastan kiehuessa, paista jättikatkarapuja kuumalla pannulla noin 30 sekuntia molemmin puolin, kunnes niissä on kaunis ruskea pinta.


 Valuta pasta ja sekoita välittömästi kastikkeen kanssa.


Annostele pasta lautasille, nostele jättikatkaravut päällimmäiseksi ja koristele persiljalla.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista