Etusivu Reseptit Chiliset entrecotepihvit ja kasvisnyytit

Chiliset entrecotepihvit ja kasvisnyytit

3.625
Average: 3.6 (8 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
4
naudan entrecotepihviä
2.5
Crème Bonjour Cuisine Chili-Paprika
Kasvisnyytit:
100
tuoreita herkkusieniä
Puolikas pieni kesäkurpitsa
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
4
pieniä kesäsipuleita
400
keitettyjä varhaisperunoita
200
Crème Bonjour Mustapippuri tuorejuustoa
Valmistusohje: 

Ota pihvit hyvissä ajoin lämpenemään huoneen lämpöön.


Puolita herkkusienet ja paloittele kesäkurpitsa, paprika ja sipulit. Jaa kasvikset neljän suuren leivinpaperin keskelle ja mausta ripauksella suolaa. Lusikoi kasvisten päälle tuorejuustoa ja sido nyyteiksi. Palamisen estämiseksi, laita leivinpaperinyytin päälle folio ja kypsennä nyyttejä grillissä noin 15 minuuttia.


Paista entrecotepihvit kuumassa grillissä haluttuun kypsyysasteeseen, mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarjoile pihvit kasvisnyyttien ja Chili-Paprika Cuisinen kera.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista