Etusivu Reseptit Chiliset riisisuklaaleivokset

Chiliset riisisuklaaleivokset

0
Ei äänestetty
annosta
yli 2 h
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
Riisisuklaapohja:
250
Cocos kookosrasvaa
8
kaakaojauhetta
4
tomusokeria
3
vaniljasokeria
16
riisimuroja
Täyte:
200
Crème Bonjour Chili tuorejuustoa
2.5
Flora Vispiä
½ dl tomusokeria
6 liivatelehteä
¼ dl vettä
Lisäksi:
Carte D’or Vaniljajäätelöä
sulatettua tummaa suklaata (chili)
Valmistusohje: 

Riisisuklaapohja:


Sulata kookosrasva kattilassa miedolla lämmöllä ja laita se vähäksi aikaa jäähtymään. Kun rasva on jäähtynyt, lisää sekaan kaakaojauhe, tomusokeri ja vaniljasokeri. Lisää lopuksi riisimurot ja sekoita hyvin.


Vuoraa n. 33cm x 33cm kokoinen pelti leivinpaperilla ja täytä sen pohja riisisuklaalla. Laita leivosten pohja kylmään kovettumaan vähäksi aikaa.


Täyte:


Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen. Vaahdota Vispi ja lisää sekaan tuorejuusto ja tomusokeri.


Kuumenna tilkka vettä kattilassa ja lisää pehmeät liivatteet sekaan. Jäähdytä hetki ja lisää sitten täytteeseen.


Ota riisisuklaapohja pois jääkaapista ja levitä täyte sen päälle. Laita takaisin jääkaappiin kovettumaan muutamaksi tunniksi. Leikkaa leivokset neliönmuotoiseksi. Sulata suklaa vesihauteessa.


Tarjoile jäätelön ja sulatetun tumman suklaan kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista