Etusivu Reseptit Chorizo-lammaspata

Chorizo-lammaspata

4.214285
Average: 4.2 (56 votes)

Valmista pääsiäispöytään mausteista chorizo-lammaspataa. Pata saa täyteläisen maun, kun sekaan laittaa Knorr mausteista tomaattikeittoa.

Chorizo-lammaspata
annosta
yli 60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
150
Chorizo-makkaraa
1
Flora Culinesse juoksevaa
400
lampaan paahtopaistia
1 paprika
1 chili
1
Knorr mausteinen Tomaattikeitto
2
vettä
1 Knorr Fond ”du Chef” kana-annosfondi
1
kidneypapuja (säilyke)
0.5
korianteria
Valmistusohje: 

Hienonna sipulit ja leikkaa makkarasta kiekkoja. Kuullota sipulit ja makkarat rasvassa. Lisää kuutioitu lampaan paahtopaisti ja ruskista hetki. Paloittele paprika sekä chili ja lisää pataan. Kaada tomaattikeitto, vesi ja annosfondi sekaan. Anna kiehua miedolla lämmöllä 40 minuuttia. Lisää pavut ja anna kiehahtaa. Lisää lopuksi päälle hienonnettu korianteri.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista