Etusivu Reseptit Churros & Suklaadippi

Churros & Suklaadippi

4.03509
Average: 4 (57 votes)

Churro on herkullinen munkki, joka on peräisin espanjasta. Churro uppopaistetaan kookosrasvassa ja kuorrutetaan kaneli-sokeriseoksella. Churrot tarjoillaan herkullisen suklaadipin kera. Churro-istunto tarjoaa hauskan yhteisöllisen jälkiruokahetken joulunpyhiin. Katso myös video churrojen valmistuksesta.

 

churro
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
Churros taikina:
3
vettä tai maitoa
0.5
Flora Kulta juokseva
1
sokeria
0.25
suolaa
3
vehnäjauhoja
3
kananmunaa
600
Cocos kookosrasva
1
sokeria
1.5
kanelia
Suklaadippi:
100
Flora Kuohu
0.5
täysmaitoa
200
tummaa suklaata
0.25
suolaa
Valmistusohje: 

Kiehauta vesi, voi, sokeri ja suola. Sekoita jauhot puulastalla voimakkaasti nesteen joukkoon, kunnes seoksesta tulee yhtenäinen. Nosta kattila pois liedeltä ja sekoita joukkoon kananmunat yksi kerrallaan. Varmista, että kananmunat ovat sekoittuneet taikinaan tasaisesti ennen seuraavan munan lisäämistä.


Kuumenna kookosrasva 170 asteiseksi kattilassa tai rasvakeittimessä. Laita churro-taikina pursotinpussiin, jossa on keskikokoinen tähtiterä. Pursota taikinaa suoraan kuumaan öljyyn ja leikkaa saksilla taikina poikki. Paista churro-munkkeja noin kolme minuuttia. Sekoita sokeri ja kaneli kulhossa. Pyörittele lämpimät churrot seoksessa. Tarjoile Churrot suklaadipin kera.


Suklaadippi


Lämmitä Flora Kuohu ja maito kiehuvaksi. Ota kattila pois liedeltä ja lisää joukkoon paloiteltu suklaa. Sekoita tasaiseksi ja lisää suola. Kaada suklaadippi dippikuppeihin.


Katso myös video churrojen valmistuksesta.



helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista