Etusivu Reseptit Dijon-kermassa muhennettua savoijinkaalia ja bratwurstia

Dijon-kermassa muhennettua savoijinkaalia ja bratwurstia

3.75
Average: 3.8 (44 votes)

Bratwurst on herkullinen suolapala, joka on täydellinen makupari muhennosmaiselle savoijinkaalilisukkeelle. Bratwurst paistetaan nopeasti pannulla, kun dijon-kermassa haudutettu muhennos on valmis. Viimeistele annos Maille kokojyväsinapilla ja nauti!

bratwurst
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
0.5
savoijinkaali
1 valkosipulinkynsi
4
Flora Kuohu
1 oksa rosmariinia
2
Maille Dijon Original sinappi
1
suolaa
0.5
mustapippuria
8
bratwurstia
2
Flora Kulta juokseva
4
Maille Dijon kokojyväsinappi
Valmistusohje: 

Irrota kaalista lehdet ja poista lehtiruoti. Leikkaa lehdistä noin 4cm x 4cm kokoisia paloja. Hienonna valkosipuli. Kiehauta Flora Kuohu, rosmariininoksa, valkosipuli sekä sinappi laakeassa kattilassa. Keitä noin kymmenen minuuttia kunnes nesteestä on puolet jäljellä. Poista rosmariininoksa. Lisää joukkoon savoijinkaali. Alenna lämpöä ja anna hautua 15 minuuttia, kunnes kaali on kypsää ja koostumus on muhennosmainen. Mausta suolalla ja mustapippurilla.


Viillota bratwurstit ja paahda ne paistinpannulla rasvassa keskilämmöllä. Bratwurst tarjoillaan savoijinkaalin ja Maille Dijon kokojyväsinapin kera.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista