X
EtusivuReseptitEggs Benedict

Eggs Benedict

4.045455
Keskiarvo: 4 (44 arviota)

Klassinen Eggs Benedict on erinomainen lisä vaikka vapun brunssipöytään. Rapeaksi paistettu pekoni ja Knorrin Hollandaisekastike täydentävät kokonaisuuden.

Eggs Benedict
annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
kattilallinen vettä
2
väkiviinaetikkaa
4 kananmunaa
suolaa, pippuria
8 siivua pekonia
1
Knorr Hollandaisekastiketta
4 siivua paahtoleipää
2
Flora Culinesse juoksevaa
Valmistusohje: 

Kuumenna vesi ja väkiviinaetikka laakeassa kattilassa melkein kiehuvaksi. Riko munat yksitellen pieneen kulhoon. Pyöräytä vesi lusikalla pyörteeseen ja kaada munat varovasti veteen keskelle kattilaa. Pidä vettä liikkeessä lusikan avulla ja kypsennä munia 3 minuuttia 30 sekuntia ja nosta munat talouspaperin päälle. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista pekonit rapeiksi. Lämmitä Hollandaisekastike. Paista leipäsiivut rasvassa kauniin ruskeiksi. Kokoa lopuksi annos: laita paahtoleivän päälle uppomuna, hollandaisekastike ja päälle rapeat pekonisiivut.


vaativa
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista