Etusivu Reseptit Eksoottinen raparperikiisseli (G,K)

Eksoottinen raparperikiisseli (G,K)

3.785715
Average: 3.8 (14 votes)
annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1
raparperipaloja
2 cm pala inkivääriä
1 limen kuori
1
kanelia
2 tähtianista
1 ½ l vettä
runsas 1 dl sokeria
½ dl ruokokidesokeria
1
perunajauhoja
4
Lipton Indian Spice teepussia
5
Flora Vispi
2
sokeria
Valmistusohje: 

1. Huuhdo raparperit ja kuori ne. Pilko varret n.1cm paloiksi. Raasta inkivääri ja limen kuori.


2. Kiehauta vesi ja sokeri, lisää raparperipalat ja mausteet anna kiehua noin 5 minuuttia. Sekoita perunajauho tilkkaan kylmää vettä. Kaada jauhoseos kuumaan veteen raparperien sekaan kapeana norona koko ajan sekoittaen.


3. Kun kiisseli kiehahtaa ota se pois liedeltä. Laita teepussit kiisselin sekaan ja anna niiden maustaa kiisseliä 5 min. Poista teepussit kiisselistä ja anna kiisselin jäähtyä. Jäähtymisen nopeuttamiseksi voit kaataa kiisselin toiseen kulhoon. Ripottele pinnalle hieman sokeria niin kiisseliin ei tule “kuorta”.


4. Vaahdota Flora Vispi ja sokeri ja tarjoile se jäähtyneen kiisselin kanssa.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista