Etusivu Reseptit Entrecote –pihvi juuriselleripyreellä ja porkkana-yrttisalaatilla

Entrecote –pihvi juuriselleripyreellä ja porkkana-yrttisalaatilla

3.75
Average: 3.8 (16 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
400
juuriselleriä
1 pieni sipuli
100
Creme Bonjour maustamatonta tuorejuustoa
2
sitruunamehua
0.5
suolaa
4
Entrecote pihviä
Suolaa ja pippuria
Flora Culinesse juoksevaa
2 porkkanaa
1 pnt tuoretta persiljaa
1.5
rypsiöljyä
1.5
Knorr bearnaise kastiketta
Valmistusohje: 

Kuori ja pilko juuriselleri ja sipuli ja laita ne kattilaan. Peitä kasvikset vedellä, mausta suolalla ja keitä kunnes kasvikset ovat pehmenneet, siivilöi vesi pois kattilasta. Soseuta kasvikset sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa, lisää tuorejuusto vähitellen, kunnes pyreen kostumus on hyvä. Mausta pyree sitruunamehulla ja suolalla.


Kuori porkkanat ja viipaloi ohuiksi suikaleiksi. Hienonna persilja ja sekoita porkkanaviipaleiden kanssa. Mausta suolalla, pippurilla ja öljyllä.


Hiero pihvien pintaan suolaa ja pippuria. Paista pihvit kuumalla pannulla tai grillissä 2-3 minuuttia per puoli. Kuumenna Bearnaisekastike ja tarjoile heti.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista